Stormbanen

De vermelde prijzen zijn basis van zelf afhalen en zijn inclusief btw. Opbouwen en afbreken van een stormbaan kost 50 euro incl btw. Indien wij de stormbaan bezorgen brengen wij 65 cent per gereden km extra in rekening.

Clown Multifun huren

Clown Multifun -180 euro

Laat uw kleine gasten helemaal losgaan op de Clown Mutifun en zij ontdekken direct de verschillende spelletjes die binnen dit kussen aanwezig zijn! dit springkussen heeft een afmeting van 8×6 en is zeker een aanrader.

Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Playground huren

Playground - 190 euro

De Playground die u terug kunt vinden in ons Revando Verhuur assortiment is zeker interessant voor kleine en grotere gasten op uw evenement! Palyground doet zijn naam zeker eer aan want 3 springkussens in 1. Afmeting is 7×7

Prijs: € 190,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Jungle Run huren 17 meter

Jungle Run 17m - 265 euro

Met een lengte van 17 meter is deze Junge Run één van de stormbanen die zeker interessant is voor meerdere evenementen. Stormbaan huren? Geschikt tot een leeftijd van 18 jaar. Klik dan voor meer informatie en contact!

Prijs: € 265,- euro per dag (2e dag 50% korting)

 

Stormbaan 14 meter huren

Stormbaan 14m - 175 euro

Wilt u een stormbaan huren en verwacht u ook wel wat lengte om spelletjes op te kunnen houden? Deze stormbaan van 14 meter kan zeker wat voor u betekenen!

Prijs: € 175,- euro per dag (2e dag 50% korting)

 

Stormbaan dolfijn huren

Springkussen Dolfijn -175 euro

Deze Dolfijn Stormbaan huren betekent een muur om tegen op te klimmen en gegarandeerd veel plezier als het gaat om de winst voor uw evenement!

Prijs: € 175,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Stormbaan combi 22 meter huren

Stormbaan Combi 22m - 335 euro

Heeft u een zeskamp in de planning en bent u op zoek naar een extra moeilijke stormbaan? Huur dan deze combinatie van 22 meter en laat uw gasten letterlijk zweten!

Prijs: € 335,- euro per dag (2e dag 50% korting)

 

Stormbaan combi 30 meter huren

Stormbaan Combi 30m - 395 euro

Nog meer spanning en sensatie kan gevonden worden als u kiest voor de stormbaan combinatie van maar liefst 30 meter. Ook deze stormbaan huurt u eenvoudig bij Revando Verhuur!

Prijs: € 395,- euro per dag (2e dag 50% korting)

 

Stormbaan combi 39 meter huren

Stormbaan combi 39m - 525 euro

De combinatie van deze stormbaan is wel het ultieme en beslaan een lengte van maar liefst 39 meter. Laat verschillende groepen de strijd aangaan en zoek naar een winnaar!

Prijs: € 525,- euro per dag (2e dag 50% korting)

 

Boardingveld multi huren

Boardingveld Multi - 145 euro

Met dit Boardingveld kunt u meerdere spellen organiseren op uw evenement. Voetbal, basketbal of één van de andere spellen die u wilt houden binnen aan afgezet veld zijn hiermee mogelijk! Afmeting is 15×7 en ook geschikt voor rokkenvoetbal of levendtafelvoetbal

Prijs: € 145,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Levend tafelvoetbal veld huren

IMG_1330

Vooral voetbalverenigingen, maar ook voor andere evenementen. Het levend tafelvoetbal veld huren zorgt gegarandeerd voor veel plezier voor iedereen! 5 tegen 5 op een veld en vast zitten aan een elastiek is een leuk spel voor iedereen.

Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Rokken voetbal huren

IMG_1332

Wilt u ook eens een potje rokken voetbal spelen? U krijgt een grote hoepelrok aan en ziet de bal niet. Dat levert leuke momenten op. Wij organiseren de materialen alvast voor u, zodat u alleen maar met het spel zelf bezig hoeft te zijn! 5 tegen 5. Bij de rokkenvoetbal krijgt u gratis de attributen om ook levendvoetbal te spelen.

Prijs: € 175,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Sumoworstelpakken huren

Sumoworstelpakken - 90 euro

Wie is de sterkste in een team en weet de ander op zijn rug te krijgen zonder dat hij nog overeind komt? Worstel er op los met deze speciale pakken! De pakken zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar tot 99 jaar.

Prijs: € 90,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Skelterbaan met skelters huren

Skelterbaan met skelters - 190 euro

Op zoek naar een Skelterbaan en wilt u deze huren inclusief skelters? Dat kan als u kiest voor de skelterbaan met Ferrari Skelters bij Revando! 2 originele skelters geschikt voor kinderen tot 9 jaar

Prijs: € 190,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Losse skelterbaan huren

Skelterbaan - 150 euro

Heeft u zelf de skelters, maar geen baan om binnen te racen? U kunt de skelterbaan huren zonder skelters tegen een uiterst scherp tarief bij Revando verhuur! De baan is 15x6m

Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Reageren is niet mogelijk