Kinderspellen/Slushpuppy machine

De vermelde prijzen zijn weekendprijzen op basis van zelf afhalen en zijn inclusief btw. Dus geen verrassingen achteraf! Indien gewenst haalt u dus de kinderspellen/ranjakabouter/slush puppy machine op vrijdag op en brengt u het maandag retour. 3 dagen plezier voor de dagprijs.

Slush puppy machine huren

Img2423 (1)

De Slush Puppy machine. Absolute hit, zeker in de zomer! Deze heerlijke ijsdrank maakt u eenvoudig met onze slush puppy machine. De slush puppy machine wordt standaard geleverd met 30 bekers en lepelrietjes + 2 X 5 liter slush puppy (smaak naar keus). Dit is goed voor 30 porties.  U kunt kiezen uit de navolgende smaken; Aardbei,Bosbessen,Casis,Sinas . Meerdere porties: Prijs per 5 Liter Slush mix, 30 bekers en 30 lepelrietjes: € 15,- extra.

Prijs: € 75,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Kinderspellen huren (5 stuks)

Kinderspellen 5 stuks - 55 euro

Bij Revando Verhuur kunt u niet alleen springkussens en stormbanen huren, maar ook terecht voor het huren van verschillende kinderspellen. Dit pakket omvat direct 5 leuke spelletjes! Ring werpen klein, grote ringen werpen, ballen gooien, bekers stapelen en ballen gooien. alleen per set te huur

Prijs: € 55,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Sumoworstelpakken huren

Sumoworstelpakken - 90 euro

Wie is de sterkste in een team en weet de ander op zijn rug te krijgen zonder dat hij nog overeind komt? Worstel er op los met deze speciale pakken! vanaf 12 jaar tot 99 jaar geschikt

Prijs: € 90,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Multiboarding veld huren

Boardingveld Multi - 145 euro

Voetballen, basketballen of één van de andere spellen spelen? Maak uw evenement ook compleet met dit Boardingveld kussen en ga niet meer lopen zeulen met goaltjes of pionnen! 15mx7m

Prijs: € 145,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Skelterbaan huren

Skelterbaan - 150 euro

Ziet u de kinderen al op hun skelters rondracen in een wedstrijd om de eerste plaatst? Het is mogelijk bij het huren van deze skelterbaan. Eventueel ook beschikbaar met echte Ferrari skelters zoals hieronder weergegeven!

Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Skelterbaan huren met skelters

Skelterbaan met skelters - 190 euro

Huurt u een skelterbaan, maar heeft u zelf geen skelters beschikbaar? Wij verhuren de racebaan ook inclusief echte Ferrari skelters tegen een uiterst scherp tarief! Klik voor meer informatie of reserveren op de knop hieronder!

Prijs: € 190,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Ranjakabouter huren

Ranjakabouter - 25 euro

Niet de hele dag achter de kinderen aanlopen om te vragen wat zij willen drinken? Laat ze zelf ranja tappen uit deze speciale Ranjakabouter!

Prijs: € 25,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Winnie the Poeh huren

Winnie the Poeh - 25 euro

Laat de kinderen zelf hun ranja tappen uit deze Winnie the Pooh limonade machine. Winnie the Poeh mag dan ook op geen enkel feestje ontbreken!

Prijs: € 25,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Reageren is niet mogelijk