Contact

Bedankt voor uw interesse in een item van Revandoverhuur. Springkussenhureneindhoven.nl is onderdeel van Revandoverhuur Maarheeze. U kunt voor vragen of reserveringen onderstaand contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met André Reina op 06-52310631.

Prijzen zijn dagprijzen met een 2e dag gratis huur (muv stormbanen, 2e dag 50%korting) op basis van zelf afhalen en zijn inclusief btw. Dus geen verrassingen achteraf!!  Indien wij het springkussen bezorgen, zetten wij het kussen gratis voor u op en bij slecht weer kunt u het kussen kosteloos annuleren.

Indien u wilt reserveren geef dan altijd aan om welke producten het gaat.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Gewenst Springkussen, Funfood, Attractie of Partyverhuur

Uw bericht, bezorgadres en telnr. vermelden

Afhalen/bezorgen. Wat is het bezorgadres?

Gewenste huurdatum

Revandoverhuur Maarheeze is het adres voor het huren van springkussens, funfood, attracties, stormbanen en kinderspellen voor Brabant en Limburg.  Met onze afhaallocaties in Maarheeze zijn we prima bereikbaar voor Brabant en Limburg.

Afhalen kan in Maarheeze met een geldig legitimatiebewijs.

Mogelijkheden voor bezorging: totale bezorgkosten 25 euro binnen 25 km, 35 euro binnen 40 km, 45 euro binnen 60 km. Gemeten vanaf postcode 6026 EL(enkele reis)Indien wij het kussen komen bezorgen plaatsen wij het kussen helemaal GRATIS!!

Voor een volledig overzicht van alle acties en algemene voorwaarden kunt u ook terecht op de website van Revandoverhuur.nl.

Revandoverhuur Maarheeze,

btw-nummer : NL142487478B01,

KvK nummer : 59755946

Rabobank rek.nr.: NL26 RABO 0148 751318

Email:  info@revandoverhuur.nl

Reageren is niet mogelijk